skip to Main Content

Retourneren bij JacqArte

Kan ik mijn bestelling retourneren / ruilen?

Ik wil dat je tevreden bent met je aankoop. Indien een artikel niet aan je verwachtingen voldoet dan kunt je het artikel retourneren.
Je hebt, volgens het herroepingsrecht, het recht om een overeenkomst binnen 14 dagen na ontvangst te ontbinden. Op sieraden die specifiek voor een klant handgemaakt zijn, geldt geen aanspraak op retour.

Indien je een bestelling wilt retourneren verzoek ik je om per e-mail contact op te nemen om de retourzending aan te kondigen.

Binnen welke termijn kan ik het artikel terugsturen?

Indien een artikel niet aan je verwachtingen voldoet dan kunt je deze binnen 14 dagen retourneren. De retourtermijn gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Het artikel dient ongebruikt en krasvrij te zijn. Beschadigde of gebruikte producten komen niet in aanmerking voor ruiling of restitutie. Zodra het sieraad in goede staat door mij is ontvangen, stuur ik jou een bericht. Ieder product wordt individueel beoordeeld.
Het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort op je bankrekening, mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Hoe moet ik retourneren?

Om de kans op beschadiging te verminderen stuur je jouw sieraden in de originele sieradendoos, waarin je jouw sieraden hebt ontvangen, en raad ik je aan dezelfde of een soortgelijke kartonnen verzenddoos te gebruiken als waarin je jouw sieraden hebt ontvangen.
Je hoeft niet jouw hele bestelling te retourneren, enkel de sieraden die dienen te worden te worden gecrediteerd.

Moet ik nog iets vermelden bij de retour zending?

Bij het te retourneren product, moet altijd het retourformulier ingevuld en meegestuurd worden.
Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden en uitprinten.

Wat is het postadres?

De retourzending kun je sturen naar:
JacqArte
Vlaanderenstraat 21
1827 AA Alkmaar

Welke kosten zijn verbonden aan het retourneren?

De retourzending is voor eigen risico en eigen rekening.
Voor eventuele vragen, onduidelijkheden en/of klachten kun je altijd contact met mij opnemen via mail: info@jacqarte.com