skip to Main Content

JacqArte staat voor een exclusieve niet alledaagse kleurrijke sieradenlijn met eerlijke en natuurlijke producten. Ieder sieraad is uniek en met vakmanschap en passie in het eigen atelier gemaakt. De kleurrijke producten zijn een combinatie van natuurlijke Tagua (plantaardig ivoor) van de hoogste kwaliteit uit Ecuador, 925 fijnzilveren schakels en andere natuurlijke materialen zoals leer. Tagua is chic, licht van gewicht, sterk en energiek. Jacq Arte werkt op een duurzame manier en koopt zelf haar materialen direct in Ecuador. Met je aankoop steun je de ontwikkeling van de lokale economie en help je mee aan het behoud van de omgeving en Ecuadoriaanse cultuur.

Je eigen sieraad samenstellen

Je kunt een kant en klaar sieraad uit de webshop kiezen, maar je kunt ook je eigen sieraad samenstellen. Je hebt de keuze uit talrijke vormen en kleuren Taqua, bijzondere zilveren schakels (hoogglans of gematteerd afgewerkt) en andere natuurlijke materialen. Zo maak je een persoonlijke combinatie en is jouw sieraad altijd uniek. De zilveren sieraden zijn voorzien van een duurzame soldering.

Zilveren schakels

De schakels in de colliers, oorbellen en armbanden, zijn door JacqArte ontworpen en gegoten in Nederland. In het edelmetaal van de schakels zie je duidelijk de ruwe ‘Tagua huid’ terug. De textuur van de huid van de Tagua noot is grof en ziet er uit als aders of nerven. Deze ‘huid’ is door middel van gravures in het oppervlak aangebracht.

Je bestelling

JacqArte besteedt veel zorg en aandacht aan jouw bestelde en handgemaakte sieraad. Daar is tijd voor nodig. Het kan daarom even duren voordat je collier, oorbellen of armband klaar is. Maar je geduld wordt beloond. Straks draag jij een uniek kleurrijk sieraad. Handgemaakt. Speciaal voor jou.

Verzending van je bestelling

Een sieraad bestellen of samenstellen is bijzonder, maar de ontvangst van je bestelling is pas echt een feestje. Je ontvangt je collier, oorbellen of armband in een milieuvriendelijk FSC-gecertificeerd sieradendoosje van gerecycled karton en met een Ecuadoriaans tintje.